DialogBox

Macrocomanda DialogBox creează o casetă de dialog modale din caseta de dialog șablon resursă. DialogBox nu se întoarce controlul până la funcția de apel invers specificate încetează din caseta de dialog modale sunând la funcția de EndDialog . Macrocomanda DialogBox utilizează funcția DialogBoxParam.

int () DialogBox HINSTANCE  hInstance, / / ocupa de instanta applicationLPCTSTRlpTemplate, / / identifică șablonul caseta de dialog HWNDhWndParent, / / ocupa proprietarul fereastraDLGPROClpDialogFunc / / indicatorul pentru a dialog box procedura);
 

Parametrii

hInstance
Identifică o instanta modulului ale căror executable dosar conține șablonul de caseta de dialog.
lpTemplate
Identifică șablonul de caseta de dialog. Acest parametru este fie cursorul la un șir null-terminated caractere care specifică numele șablonului de caseta de dialog sau o valoare de tip întreg care specifică identificatorul de resursă de șablonul de caseta de dialog. Dacă parametrul specifică un identificator de resurse, cuvântul său high-comandă trebuie să fie zero și cuvântul său-low-comandă trebuie să conțină identificatorul. Utilizați macrocomanda MAKEINTRESOURCE pentru a crea această valoare.
hWndParent
Identifică fereastra care deține caseta de dialog.
lpDialogFunc
Indicatorul la procedura de caseta de dialog. Pentru mai multe informații despre procedura caseta de dialog, consultați DialogProc.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este parametrul nResult în apelul la funcția de EndDialog folosit pentru a pune capăt caseta de dialog.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este –1. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Macrocomanda DialogBox utilizează funcția CreateWindowEx pentru a crea caseta de dialog. DialogBox apoi trimite un mesaj de WM_INITDIALOG (și un mesaj WM_SETFONT) dacă șablonul specifică stilul DS_SETFONT la procedura de caseta de dialog. Funcția afișează caseta de dialog (indiferent dacă șablonul specifică stilul WS_VISIBLE), dezactivează fereastra proprietar, și începe propria bucla de mesaj pentru a prelua și expediere mesaje pentru caseta de dialog.

Când caseta de dialog procedura apelează funcția EndDialog , DialogBox distruge caseta de dialog, se termină bucla mesaj, permite fereastra proprietarul (dacă activat anterior) și returnează parametrul nResult specificate prin procedura de caseta de dialog atunci când a numit EndDialog.

Windows 95 și mai târziu:Sistemul poate suporta un maximum de 255 controale pe șablon caseta de dialog. Pentru a plasa mai mult de 255 de controalele din caseta de dialog, crea controale în WM_INITDIALOG mesaj mîner, mai degrabă decât introducerea-le în șablonul.

Windows CE: Nu toate stilurile sunt acceptate în structura DLGTEMPLATE în șablonul de dialog prevăzute de parametrul lpTemplate .

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.
Unicode:Pus în aplicare ca Unicode și ANSI versiuni Windows NT.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete de dialog, funcții caseta de Dialog, CreateDialog, CreateWindowEx, DialogBoxIndirect, DialogBoxIndirectParam, DialogBoxParam, DialogProc, EndDialog, MAKEINTRESOURCE, WM_INITDIALOG, WM_SETFONT

Index