WM_SETCURSOR

WM_SETCURSOR mesajul este trimis într-o fereastră dacă mouse-ul cursorul pentru a muta într-o fereastră iar intrare mouse-ul nu este capturat.

WM_SETCURSOR hwnd = wParam (HWND);       / / ocupa fereastra cu cursorul nHittest = LOWORD(lParam);  / / hit-test codul wMouseMsg = HIWORD(lParam); / / identificator mouse-mesaj 

 

Parametrii

hwnd
Valoarea wParam. Ocupa în fereastra care conține cursorul.
nHittest
Valoarea cuvântul low-ordine lParam. Precizează codul hit-test.
wMouseMsg
Valoarea cuvântul high-ordine lParam. Precizează identificatorul de mesaj mouse-ul.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc trece mesajul WM_SETCURSOR într-o fereastră de mamă înainte de prelucrare. Dacă fereastra părinte întoarce TRUE, transformării este oprit. Trecerea mesajul de la o fereastră părinte fereastra oferă mamă fereastra control asupra lui cursorul setarea într-o fereastră de copil. Funcția de DefWindowProc utilizează, de asemenea, acest mesaj pentru a seta cursorul într-o săgeată în cazul în care nu este în zona clientului sau cursorul clasa înregistrate dacă este în zona de client. În cazul în care cuvântul low-ordinea de parametrul lParam este HTERROR și cuvântul-high-comandă lParam specifică că unul dintre butoanele mouse-ului este apăsat, DefWindowProc apelează funcția MessageBeep.

Observații

Cuvântul high-ordine lParam este zero, atunci când fereastra intră în modul de meniu.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Cursoare prezentare, cursorul mesaje, DefWindowProc, MessageBeep

Index