IPrintDialogServices

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Interfața IPrintDialogServices permite o cerere utilizând funcția PrintDlgEx pentru a prelua informații despre imprimanta selectată în prezent. Această imprimantă este indicată pe lista de imprimante instalate pe pagina generale de Imprimare foaia de proprietăți.

Atunci când punerea în aplicare

Cererile nu pune în aplicare interfața IPrintDialogServices . Funcția PrintDlgEx pune în aplicare această interfață.

Când se utilizează

Cererile care apelează funcția PrintDlgEx utilizați interfața IPrintDialogServices pentru a prelua informații despre imprimanta selectată în mod curent în timp ce se afișează foaia de proprietăți de Imprimare . IPrintDialogServices interfața este utilă pentru aplicațiile care pune în aplicare interfața IPrintDialogCallback pentru a procesa mesaje și a notificărilor pentru caseta de dialog copil în partea de jos a paginii generale.

Interfața IPrintDialogServices este, de asemenea, util pentru aplicații care creați pagini suplimentare să urmeze după pagina generale . Caseta de dialog procedurile pentru paginile suplimentare pot apela metodele IPrintDialogServices.

Pentru a prelua un pointer la interfața IPrintDialogServices , pune în aplicare un obiect de apel invers, care conține IObjectWithSite clasa. Când apelați PrintDlgEx, aveți posibilitatea să specificați un indicator vă obiect de apel invers membru lpCallback de structura PRINTDLGEX . Apeluri PrintDlgEx IObjectWithSite::SetSite metoda să treacă un pointer la o interfață IPrintDialogServices aplicarea.

Metode pentru a VTable

Metodele IUnknown

QueryInterface
AddRef
Presă

Metode de IPrintDialogServices

Metoda Descriere
GetCurrentDevMode Umple o structură mod dezvoltare cu informații despre imprimanta curent selectată.
GetCurrentPrinterName Preia numele imprimantei selectate curent.
GetCurrentPortName Preia numele portului curent.

Index