IPrintDialogCallback

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Interfața IPrintDialogCallback permite o cerere pentru a primi notificări și mesaje de la funcția PrintDlgEx în timp ce de Imprimare foaia de proprietăți este afișată.

Atunci când punerea în aplicare

Punerea în aplicare interfața IPrintDialogCallback dacă utilizați funcția de PrintDlgEx și doriți să primiți notificări de apel invers și mesaje. Implementați interfața, dacă specificați un șablon de caseta de dialog particularizate cu controale specifice aplicației. Metoda HandleMessage vă permite să primiți mesaje pentru caseta de dialog particularizate.

Când apelați PrintDlgEx, aveți posibilitatea să specificați un indicator vă obiect de apel invers membru lpCallback din structura PRINTDLGEX.

De obicei, obiectul de apel invers conține, de asemenea, IObjectWithSite clasa. Dacă specificați un obiect de apel invers, apeluri PrintDlgEx QueryInterface pentru IID_IPrintDialogCallback ?i IID_IObjectWithSite. Dacă obiectul de apel invers implementează IObjectWithSite, apeluri PrintDlgEx SetSite metoda să treacă un pointer la o interfață IPrintDialogServices aplicarea. Metodele IPrintDialogCallback utilizați interfața IPrintDialogServices pentru a prelua informații despre imprimanta curent selectată.

Când se utilizează

Cererile nu necesită metodele IPrintDialogCallback . Funcția PrintDlgEx solicită metode de interfață pentru a transmite informații la aplicarea.

Metode pentru a VTable

Metodele IUnknown

QueryInterface
AddRef
Presă

Metode de IPrintDialogCallback

Metoda Descriere
InitDone Numit atunci când sistemul a terminat inițializarea paginii generale din foaia de proprietăți de Imprimare.
SelectionChange Numit atunci când utilizatorul selectează o altă imprimantă din lista de imprimante instalate în foaia de proprietăți de Imprimare.
HandleMessage Numit transmite mesaje trimise la caseta de dialog copil în partea de jos a paginii generale.

A se vedea, de asemenea

IObjectWithSite, IPrintDialogServices, PrintDlgEx, PRINTDLGEX

Index