Obiect de apel invers pentru foaia de proprietăți de imprimare

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

O aplicație care afișează o foaie de proprietăți de Imprimare pot pune în aplicare un obiect de apel invers pentru a primi notificări și mesaje de la funcția PrintDlgEx în timp ce se afișează foaia de proprietăți. Pentru a oferi un obiect de apel invers, specificați un indicator spre obiectul membru lpCallback din structura PRINTDLGEX.

Obiectul de apel invers trebuie să pună în aplicare interfața IPrintDialogCallback . Funcția PrintDlgEx apeluri IPrintDialogCallback metode în următoarele situații:

Obiectul de apel invers, de asemenea, ar trebui să pună în aplicare IObjectWithSite interfață. Apelări de funcții PrintDlgEx IObjectWithSite::SetSite metoda să treacă un pointer la o interfață IPrintDialogServices unei cereri. Metodele IPrintDialogCallback utilizați interfața IPrintDialogServices pentru a prelua informații despre imprimanta selectată în prezent. Interfața IPrintDialogServices este, de asemenea, util pentru aplicații care creați pagini suplimentare să urmeze după pagina generale de Imprimare foaia de proprietăți. Caseta de dialog procedurile pentru paginile suplimentare pot apela metodele IPrintDialogServices.