CBN_CLOSEUP

CBN_CLOSEUP notificare mesajul este expediat când caseta listă a unei casete combo a fost închisă. Fereastra părinte a casetei combo prime?te acest mesaj de notificare prin mesaj WM_COMMAND.

CBN_CLOSEUP idComboBox = (int) LOWORD(wParam);  / / identificator de combo box hwndComboBox = lParam (HWND);       / / mâner de casetă combo 

 

Observații

Dacă utilizatorul modifică selecția curentă, caseta combo trimite, de asemenea, notificarea de CBN_SELCHANGE când se închide lista drop-down. În general, tu nu pot prezice ordinea în care va fi trimis notificări. În special, un mesaj de notificare a CBN_SELCHANGE pot apărea înainte sau după un mesaj de notificare a CBN_CLOSEUP.

Pentru a executa un proces specifice de fiecare dată când utilizatorul selectează un element din listă, se pot ocupa de CBN_SELCHANGE sau CBN_CLOSEUP mesajul de notificare. De obicei, ar așteptați pentru notificarea CBN_CLOSEUP înainte de prelucrare o schimbare în selecția curentă. Acest lucru poate fi deosebit de important dacă este necesară o cantitate semnificativă de prelucrare.

Acest mesaj de notificare nu este trimis la o casetă combo care are stilul CBS_SIMPLE.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete combo, mesaje caseta Combo, CBN_DROPDOWN, CBN_SELCHANGE, WM_COMMAND

Index