CB_ADDSTRING

O cerere trimite un mesaj CB_ADDSTRING pentru a adăuga un șir casetei listă a unei casete combo. Dacă caseta combo nu este stilul CBS_SORT, șirul se adaugă la sfârșitul listei. În caz contrar, șirul se inserează în lista, și lista este sortată.

CB_ADDSTRING wParam = 0;             / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = lpsz (LPARAM) (LPCTSTR);  / / adresa de șir pentru a adăuga 

 

Parametrii

lpsz
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated se adaugă. Dacă creați caseta combo cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil CBS_HASSTRINGS, valoarea parametrului lpsz sunt stocate ca date articol, mai degrabă decât șirul altfel ar indicați spre. Datele element poate fi adus sau modificate prin trimiterea mesajului CB_GETITEMDATA sau CB_SETITEMDATA.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele zero-based la șirul din caseta listă din caseta combo. Dacă apare o eroare, valoarea returnată este CB_ERR. Dacă insuficient spațiu este disponibil pentru stocarea șirul de noi, este CB_ERRSPACE.

Observații

Dacă creați o casetă combo-trase de proprietar cu stilul CBS_SORT, dar fără stil CBS_HASSTRINGS, WM_COMPAREITEM mesajul este trimis una sau mai multe ori la proprietarul a casetei combo atât elementul nou pot fi corect introduse în lista.

Pentru a insera un șir de la o anumită locație dintr-o listă, utilizați mesajul de CB_INSERTSTRING.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete combo, mesaje caseta Combo, CB_DIR, CB_INSERTSTRING, WM_COMPAREITEM

Index