CB_INITSTORAGE

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

O cerere trimite mesaj de CB_INITSTORAGE înainte de a adăuga un număr mare de elemente pentru porțiunea de casetă listă a unei casete combo. Acest mesaj alocă memorie pentru stocarea elementelor caseta listă.

CB_INITSTORAGE wParam = cItems (WPARAM) (int);  / numărul de elemente pentru a adăuga lParam = cb (LPARAM) (DWORD);    / / suma de memorie, în octeți 

 

Parametrii

cItems
Specifică numărul de elemente pentru a adăuga.
cb
Specifică cantitatea de memorie pentru element siruri de caractere, în octeți.

Valorile întroarse

Dacă mesajul este de succes, valoarea returnată este numărul total de elemente pentru care memorie a fost pre-allocated, care este, numărul total de elemente adăugate de toate mesajele de CB_INITSTORAGE de succes.

Dacă mesajul nu reușește, valoarea returnată este CB_ERRSPACE.

Windows NT: Pentru Windows NT versiunea 4.0, acest mesaj aloca suma specificată de memorie; cu toate acestea, ea returnează întotdeauna valoarea specificat în parametrul cItems . Pentru Windows NT versiunea 5.0, mesajul alocă memorie și întoarce valorile de succes și de eroare descrise mai sus.

Observații

Mesajul CB_INITSTORAGE ajută la accelerarea initialization of casetele combo care au un număr mare de elemente (peste 100). Î?i rezervă specificată cantitatea de memorie, astfel încât mesajele CB_ADDSTRING, CB_INSERTSTRING și CB_DIR ulterioare a lua cel mai scurt timp posibil. Puteți utiliza estimări pentru parametrii cItems și cb . Dacă vă supraestimează, se alocă memorie suplimentar, dacă vă subestima, alocarea normală este utilizat pentru articole care depășesc suma solicitată.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 5.0 sau o versiune ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete combo, mesaje caseta Combo, CB_ADDSTRING, CB_DIR, CB_INSERTSTRING

Index