Editare Control selecție câmpuri

Câmpul selecție este parte a unei casete combo care afișează lista selectat elementul. În casetele combo simplu și drop-down, câmpul selecție este un control de editare și poate fi utilizat pentru a introduce text care nu este în lista.

O cerere poate prelua sau stabilit conținutul câmpului de selecție și poate determina sau editare selecție. Aplicarea, de asemenea, pot limita cantitatea de text pe care un utilizator poate introduceți în câmpul de selecție. Atunci când modificați conținutul câmpului selecție, sistemul trimite mesajele de notificare prin mamă fereastra dialog caseta de procedură sau.

Pentru a prelua conținutul câmpului selecție, cererea poate trimite mesaj WM_GETTEXT caseta combo. Pentru a stabili conținutul câmpului de selecție a unei casete combo simplu sau drop-down, cererea poate transmite mesajul WM_SETTEXT caseta combo.

Editare selecție este zona de text selectat, dacă este cazul, în câmpul de selecție a unei casete combo simplu sau drop-down. O cerere poate determina pozi?iile început și de sfârșit caracterul de selecția curentă utilizând CB_GETEDITSEL mesajul. Ea, de asemenea, puteți selecta caractere în Editare selecție utilizând mesaj CB_SETEDITSEL.

Ini?ial, cantitatea de text pe care utilizatorul de poate tip în câmpul selecție este limitată de mărimea câmpul selecție. Cu toate acestea, dacă combobox are stilul CBS_AUTOHSCROLL, textul poate continua dincolo de dimensiunea de câmp selecție. Cererea poate utiliza mesajul CB_LIMITTEXT pentru a limita cantitatea de text pe care un utilizator poate introduceți în câmpul selecție, indiferent de dacă controlul are stilul CBS_AUTOHSCROLL.

Când utilizatorul editări conținutul câmpului selecție, mamă fereastra sau dialog box procedura primește mesajele de notificare. CBN_EDITUPDATE este trimis în primul rând, indicând editarea de text în câmpul de selecție. După ce este afișat textul modificat, sistemul va trimite CBN_EDITCHANGE. Atunci când selectarea câmp conținut modificările ca rezultat al unui element din listă fiind selectat, aceste mesaje nu sunt trimise.

Index