WM_GETTEXT

O cerere de a trimite un mesaj WM_GETTEXT pentru a copia textul care corespunde într-o fereastră într-un tampon de apelantului.

WM_GETTEXT wParam = cchTextMax (WPARAM);   / numărul de caractere pentru a copia lParam = lpszText (LPARAM);     / / adresa de tampon pentru text 

 

Parametrii

cchTextMax
Valoarea wParam. Specifică numărul maxim de caractere pentru a fi copiat, inclusiv caracterul null care.
lpszText
Valoarea lParam. Indicatorul către buffer-ul care este de a primi mesaje text.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este numărul de caractere de copiat.

Ac?iune implicită

Funcția de DefWindowProc copiază textul asociat cu fereastra în tamponul specificat și întoarce numărul de caractere de copiat.

Observații

Pentru un control de editare, textul de copiat este conținutul de editare de control. Pentru o casetă combo, textul este conținutul de editare de control (sau static text) partea a casetei combo. Pentru un buton, textul este numele butonului. Pentru alte ferestre, textul este titlul ferestrei. Pentru a copia textul unui element într-o casetă listă, o cerere poate utiliza mesajul LB_GETTEXT.

Când WM_GETTEXT mesajul este trimis la un control statice cu stilul SS_ICON, un mâner de pe pictograma vor fi returnate în primul patru octeți din tampon a subliniat de lpszText. Acest lucru este adevărat numai în cazul în care mesajul de WM_SETTEXT a fost folosit pentru a seta pictograma.

Într-un control de editare bogat, dacă textul de copiat depășește 64 K, utilizați fie mesaj EM_STREAMOUT sau EM_GETSELTEXT.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra de mesaje, DefWindowProc, EM_GETSELTEXT, EM_STREAMOUT, GetWindowText, GetWindowTextLength, LB_GETTEXT, WM_GETTEXTLENGTH, WM_SETTEXT

Index