Stiluri buton

Dacă creați un buton specificând clasa BUTON cu funcția CreateWindow sau CreateWindowEx , aveți posibilitatea să specificați o combinație de stiluri buton în următorul tabel.

Stil Sensul
BS_3STATE Creează un buton care este la fel ca o casetă de selectare, cu excepția faptului că poate fi gri caseta precum și verificate sau unchecked. Utilizați starea gri pentru a arăta că statul casetei de selectare nu este determinat.
BS_AUTO3STATE Creează un buton care este la fel ca o casetă de selectare a trei-stat, cu excepția faptului că caseta se modifică starea când utilizatorul o selectează. Ciclurile de stat prin controlate, gri, ?i.
BS_AUTOCHECKBOX Creează un buton care este la fel ca o casetă de selectare, cu excepția faptului că starea de selectare comută automat între controlate ?i fiecare dată când utilizatorul selectează caseta de selectare.
BS_AUTORADIOBUTTON Creează un buton care este la fel ca un buton radio, cu excepția faptului că atunci când utilizatorul selectează, sistemul setează automat butonului selectare stat verificate și setează automat starea de selectare pentru toate celelalte butoane în același grup de neînregistrat.
BS_CHECKBOX Creează o casetă de selectare mici, gol cu text. În mod implicit, textul este afișat în partea dreaptă a casetei de selectare. Pentru a afișa textul în stânga casetei de selectare, combina acest steag cu stilul BS_LEFTTEXT (sau cu stilul BS_RIGHTBUTTON echivalent).
BS_DEFPUSHBUTTON Creează un push button care se comportă ca un buton de stil BS_PUSHBUTTON, dar, de asemenea, are o bordură neagră grele. Dacă butonul nu este într-o casetă de dialog, utilizatorul să selectați butonul prin apăsarea tastei enter, chiar și atunci când butonul nu este scopul de intrare. Acest stil este util pentru a permite utilizatorului să selectați rapid opțiunea cel mai probabil (implicit).
BS_GROUPBOX Creează un dreptunghi în care pot fi grupate alte controale. Orice text care asociate cu acest stil este afișat în col?ul din stânga sus a dreptunghiului.
BS_LEFTTEXT Plasează textul pe partea stângă a buton radio sau caseta de selectare atunci când sunt combinate cu un stil de buton sau caseta de selectare a radio. Fel ca stilul de BS_RIGHTBUTTON.
BS_OWNERDRAW Creează un buton-trase de proprietar. Fereastra proprietar primește un mesaj de WM_MEASUREITEM atunci când butonul este creat și -a schimbat un mesaj WM_DRAWITEM atunci când un aspect vizual a butonului. Nu combina stilul BS_OWNERDRAW cu orice alte stiluri buton.
BS_PUSHBUTTON Creează un push button care posturi un mesaj WM_COMMAND la fereastra proprietarul atunci când utilizatorul selectează butonul.
BS_RADIOBUTTON Creează un mic cerc cu text. În mod implicit, textul este afișat în partea dreaptă a cercului. Pentru a afișa textul în partea stângă a cercului, combina acest steag cu stilul BS_LEFTTEXT (sau cu stilul BS_RIGHTBUTTON echivalent). Utilizați butoanele radio pentru grupuri de opțiuni legate, dar exclud reciproc.
BS_USERBUTTON Învechit, dar furnizat pentru compatibilitatea cu 16-bit traducere de Ferestre. Win32-aplicații bazate pe ar trebui să utilizeze BS_OWNERDRAW în schimb.
BS_BITMAP Specifică că butonul afișează un bitmap.
BS_BOTTOM Plasează textul în partea de jos a dreptunghiului butonul.
BS_CENTER Centrează textul orizontal în dreptunghiul butonul.
BS_ICON Specifică că butonul afișează o pictogramă.
BS_FLAT Precizează că butonul este bidimensional; nu utilizează umbrirea implicit pentru a crea o imagine 3-D.
BS_LEFT Stânga-aliniază textul în dreptunghiul buton. Cu toate acestea, dacă butonul este o caseta de selectare sau un buton radio care nu au stilul BS_RIGHTBUTTON, textul este lăsat justificate pe partea dreapta a caseta de selectare sau un buton radio.
BS_MULTILINE Încadrează textul buton de mai multe linii dacă șirul de text este prea lung pentru a se potrivi pe o singură linie în dreptunghiul butonul.
BS_NOTIFY Permite un buton pentru a trimite mesaje de notificare BN_DBLCLK, BN_KILLFOCUS și BN_SETFOCUS de la fereastra sa mamă. Rețineți că butoanele trimite mesajul de notificare a BN_CLICKED indiferent de dacă are acest stil.
BS_PUSHLIKE Face un buton (cum ar fi o caseta de selectare, casetă trei-stat sau buton radio) uite și să acționeze ca un push button. Butonul Arată ridicat atunci când nu este împins sau verificate și scufundat atunci când este împins sau verificate.
BS_RIGHT Aliniază la dreapta textul în dreptunghiul butonul. Cu toate acestea, dacă butonul este o caseta de selectare sau un buton radio care nu au stilul BS_RIGHTBUTTON, textul este aliniate la dreapta în partea din dreapta a caseta de selectare sau un buton radio.
BS_RIGHTBUTTON Pozi?iile un buton radio cerc sau un pătrat o casetă de selectare în partea stângă a dreptunghiului buton. Fel ca stilul de BS_LEFTTEXT.
BS_TEXT Specifică că butonul afișează text.
BS_TOP Plasează textul la partea de sus a dreptunghiului butonul.
BS_VCENTER Plasează textul în mijloc (vertical) dreptunghiului butonul.

Index