WM_MEASUREITEM

WM_MEASUREITEM mesajul este trimis la fereastra proprietar de un proprietar-trase buton, casetă combo, casetă listă, control listă vizualizare sau element de meniu când este creată, controlul sau meniul.

 WM_MEASUREITEM idCtl = wParam (UINT);                / / controlul identificator lpmis = lParam (LPMEASUREITEMSTRUCT); / / articol-size informații 

 

Parametrii

idCtl
Valoarea wParam. Conține valoarea structura MEASUREITEMSTRUCT a subliniat de parametrul lpmis al CtlID . Această valoare identifică controlul care a trimis mesajul de WM_MEASUREITEM.

Dacă valoarea este zero, mesajul a fost trimis de un meniu. Dacă valoarea este nenul, mesajul a fost trimis către o casetă combo sau o casetă listă. Dacă valoarea este diferită de zero, și valoarea MEASUREITEMSTRUCT a subliniat de lpmis al itemID este –1 (UINT), mesajul a fost trimis de un câmp de editare combo.

lpmis
Valoarea lParam. Indicator spre o structură MEASUREITEMSTRUCT care conține dimensiunile-trase de proprietar control meniu elementul sau.

Valorile întroarse

Dacă o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să returnați adevărat.

Observații

Când fereastra proprietar primește mesajul WM_MEASUREITEM, proprietarul completează structura MEASUREITEMSTRUCT a subliniat de parametrul lParam mesaj și întoarce; aceasta informează sistemul de dimensiunile de control. Dacă o casetă listă sau casetă combo este creată cu stilul LBS_OWNERDRAWVARIABLE sau CBS_OWNERDRAWVARIABLE, acest mesaj este trimis proprietarului pentru fiecare articol în controlul; în caz contrar, mesajul este trimis o dată.

Sistemul trimite mesajul WM_MEASUREITEM la fereastra proprietar de casete combo și casetele listă creată cu stilul OWNERDRAWFIXED înainte de a trimite mesajul WM_INITDIALOG. Ca rezultat, atunci când proprietarul prime?te acest mesaj, sistemul nu a încă determinată înălțimea și lățimea de fontul utilizat în controlul; apelări de funcții și calculele care necesită aceste valori ar trebui să apară în principal funcția de aplicarea sau biblioteca.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete combo, mesaje caseta Combo, MEASUREITEMSTRUCT, WM_INITDIALOG

Index