Ingeschakelde, niet-beschikbaar en handicap Menu Items

Een menu-item kan worden ingeschakeld, schimmel of is uitgeschakeld. Een menu-item is standaard ingeschakeld. Wanneer de gebruiker een ingeschakelde menu-item kiest, het systeem een signaal opdracht aan de eigenaar-venster of het bijbehorende submenu, afhankelijk van wat voor soort menu-item is weergegeven.

Wanneer de menuopdrachten zijn niet beschikbaar voor de gebruiker, moeten ze worden grijs weergegeven of uitgeschakeld. Schimmel en handicap menu-items kunnen niet worden gekozen. Een uitgeschakeld item ziet er net als een ingeschakeld item. Wanneer de gebruiker op een uitgeschakeld item klikt, wordt het item niet is geselecteerd, en er gebeurt niets. Uitgeschakelde items kunnen nuttig zijn in, bijvoorbeeld, een tutorial die presenteert een menu dat ziet er actieve maar is niet.

Een toepassing grays een niet beschikbaar menu-item om een visuele cue voor de gebruiker dat een opdracht niet beschikbaar is. U kunt een grijze item wanneer een actie niet nodig is (bijvoorbeeld, u kunt grijs de opdracht afdrukken in het menu bestand wanneer het systeem geen printer is ge´nstalleerd heeft).

De EnableMenuItem functie, grays, of een menu-item uitgeschakeld. Om te bepalen of een menu-item is ingeschakeld, grijs weergegeven, of de GetMenuItemInfo uitgeschakeld, functie.

In plaats van GetMenuItemInfo, kunt u ook de functie GetMenuState gebruiken om te bepalen of een menu-item is, grijs, of uitgeschakeld.

Index