IPrintDialogServices

[Dit is voorlopige documentatie en onderhevig aan veranderingen.]

De IPrintDialogServices -interface kan een toepassing met behulp van de PrintDlgEx -functie voor het ophalen van informatie over de geselecteerde printer. Deze printer is aangegeven op de lijst met ge´nstalleerde printers op de pagina Algemeen van het eigenschappenvenster afdrukken .

Wanneer te implementeren

Toepassingen voeren niet de IPrintDialogServices interface. De PrintDlgEx functie implementeert deze interface.

Wanneer gebruikt u

Toepassingen die de functie PrintDlgEx aanroepen kunnen gebruiken de IPrintDialogServices -interface voor het ophalen van informatie over de geselecteerde printer terwijl het eigenschappenvenster afdrukken wordt weergegeven. De IPrintDialogServices -interface is handig voor toepassingen die de IPrintDialogCallback -interface voor het verwerken van berichten en berichten voor het dialoogvenster kind in het onderste gedeelte van de pagina Algemeen implementeren.

De IPrintDialogServices -interface is ook handig voor toepassingen die maken extra pagina's op de algemene pagina moet volgen. Het dialoogvenster vak procedures voor de extra pagina's kunnen IPrintDialogServices methoden aanroepen.

Om op te halen een aanwijzer naar de IPrintDialogServices -interface, implementeren een callback-object waarin de IObjectWithSite klasse. Als u PrintDlgExaanroept, kunt u een aanwijzer naar uw object terugbellen in het lid lpCallback van de PRINTDLGEX structuur. PrintDlgEx oproepen de IObjectWithSite::SetSite methode geschiedde een aanwijzer naar een interface van de IPrintDialogServices aan de toepassing.

Methoden in VTable-volgorde

IUnknown-methoden

QueryInterface
AddRef
Release

IPrintDialogServices methoden

Methode Beschrijving
GetCurrentDevMode Een structuur DEVMODE wordt gevuld met informatie over de geselecteerde printer.
GetCurrentPrinterName De naam van de geselecteerde printer opgehaald.
GetCurrentPortName De naam van de huidige poort opgehaald.

Index