Despre procedurile fereastra

Fiecare fereastră este un membru de o clasă de Ferestre special. Clasa fereastra determină procedura fereastra implicit care utilizează o fereastră individuale pentru prelucrarea mesajelor. Toate ferestrele care fac parte din aceea?i clasă utilizați aceeași procedură fereastra implicit. De exemplu, sistemul definește o procedură fereastra pentru clasa caseta combo (COMBOBOX); toate casetele combo, apoi utilizați această procedură fereastra.

O cerere de obicei registre cel pu?in o nouă clasă de Ferestre și procedura sa fereastra asociată. După înregistrarea o clasă, aplicarea poate crea multe ferestre din această clasă, toate care folosesc aceea?i procedură fereastra. Deoarece aceasta înseamnă mai multe surse ar putea apela simultan același bucata de cod, trebuie să fiți atenți atunci când modificarea resursele partajate dintr-o procedură de fereastra. Pentru mai multe informații, consultați Fereastra clase.

Fereastra procedurile pentru casete de dialog (numit procedurile de caseta de dialog) au o structură similară ?i func?ia de procedurile fereastra regulate. Toate punctele referitoare la procedurile de fereastra în această secțiune, de asemenea, se aplică procedurile de caseta de dialog. Pentru mai multe informații, consultați Casetele de Dialog.

Index