WM_QUERYDRAGICON

WM_QUERYDRAGICON mesajul este trimis la o fereastră minimizată (iconic). Fereastra este pe cale să fie târât de utilizator, dar nu are o pictogramă definite pentru clasa sa. Cererea poate returna un ghidaj de un icon sau cursorul. Sistemul afișează acest cursorul sau pictograma în timp ce utilizatorul trage pictograma.

 WM_QUERYDRAGICON 

 

Parametrii

Acest mesaj are parametri nu.

Valorile întroarse

Cererea trebuie să returnați un mâner cursorul sau pictograma care sistemul va afișa în timp ce utilizatorul trage pictograma. Cursorul sau pictograma trebuie să fie compatibile cu rezoluție driverul de afișare. Dacă aplicarea Întoarce NULL, sistemul afișează cursorul prestabilit.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc întoarce un mâner cursorul prestabilit.

Observații

Când utilizatorul trage pictograma de o fereastră fără o pictogramă de clasa, sistemul înlocuiește pictograma cu un cursor implicit. Dacă cererea solicită un cursor diferite pentru a fi afișate în timpul glisării, acesta trebuie să reveni un mâner cursorul sau pictograma compatibile cu rezoluție driverul de afișare. Dacă cererea întoarce un ghidaj de culoare cursorul sau pictogramă, sistemul transformă cursorul sau pictograma alb-negru. Aplicarea puteți apela funcția LoadCursor sau LoadIcon pentru a încărca un cursor sau pictograma din resursele din sale executabil (.Fișier EXE) și pentru a prelua Acest mâner.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra de mesaje, DefWindowProc, LoadCursor, LoadIcon

Index