AnimateWindow

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Funcția AnimateWindow vă permite să producă efecte speciale atunci când afișarea sau ascunderea windows. Există două tipuri de animație: roll animația animația și diapozitiv.

(BOOL AnimateWindow HWND  hwnd, / / ocupa în fereastra pentru a animaDWORDdwTime, / / durata de animațieDWORDdwFlags / / animație de tip);
 

Parametrii

hwnd
Specifică un mâner în fereastra pentru a anima.
dwTime
Specifică cât timp este nevoie pentru a reda animația, în milisecunde. De obicei, o animație are 200 milisecunde pentru a juca.
dwFlags
Specifică tipul de animație. Acest parametru poate fi una sau mai multe dintre următoarele steagurile.
Drapelul Descriere
AW_SLIDE Utilizări diapozitiv animație. În mod implicit, roll animație este utilizat. Acest flag este ignorată atunci când este utilizat cu pavilion AW_CENTER.
AW_ACTIVATE Activează fereastra. Nu utilizați acest steag cu AW_HIDE.
AW_BLEND Utilizează un efect estompare. Acest drapel poate fi folosit numai dacă hwnd este o fereastră de nivel superior.
AW_HIDE Ascunde fereastra. În mod implicit, este afișată fereastra.
AW_CENTER Face fereastra par să colaps interior dacă pavilion AW_HIDE este folosit sau extinde spre exterior dacă pavilion AW_HIDE nu este utilizat.
AW_HOR_POSITIVE Anima fereastra de la stânga la dreapta. Acest drapel poate fi folosit cu animație roll sau diapozitive. Este ignorată atunci când este utilizat cu pavilion AW_CENTER.
AW_HOR_NEGATIVE Anima fereastra de la dreapta la stânga. Acest drapel poate fi folosit cu animație roll sau diapozitive. Este ignorată atunci când este utilizat cu pavilion AW_CENTER.
AW_VER_POSITIVE Anima fereastra de sus în jos. Acest drapel poate fi folosit cu animație roll sau diapozitive. Este ignorată atunci când este utilizat cu pavilion AW_CENTER.
AW_VER_NEGATIVE Anima fereastra de jos în sus. Acest drapel poate fi folosit cu animație roll sau diapozitive. Este ignorată atunci când este utilizat cu pavilion AW_CENTER.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este nenul.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Funcția va eșua în următoarele situații:

Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError funcția.

Observații

Aveți posibilitatea să combinați pavilion AW_HOR_POSITIVE sau AW_HOR_NEGATIVE cu AW_VER_POSITIVE sau AW_VER_NEGATIVE de pavilion pentru a anima o fereastră diagonală.

Procedurile ferestrei pentru fereastra si sa windows copil poate trebuie să se ocupe de mesaje WM_PRINT sau WM_PRINTCLIENT. Casete de dialog, controale și controale comune deja ocupe WM_PRINTCLIENT. Procedura fereastra implicit mânere deja WM_PRINT.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 5.0 sau o versiune ulterioară.
Windows:Necesită Windows 98 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra Funcții, WM_PRINT, WM_PRINTCLIENT

Index