Controale, casete de Dialog și casetele de mesaj

O aplica?ie utilizează mai multe tipuri de windows în plus față de fereastra sa principală, inclusiv controale, casete de dialog și casetele de mesaj.

Un control este o fereastră care utilizează o cerere pentru a obține o bucată specifice de informații din partea utilizatorului, cum ar fi numele unui fișier pentru a deschide sau mărimea dorită de o selecție de text. Aplicații utilizează, de asemenea, controale pentru a obține informațiile necesare pentru a controla un special feature unei cereri. De exemplu, o aplicație de procesare a textului de obicei oferă un control pentru a permite utilizatorului nap on și off de încadrare cuvânt. Pentru mai multe informații, consultați controale.

Controalele sunt întotdeauna utilizate împreună cu o altă fereastr㠗 de obicei, o casetă de dialog. O casetă de dialog este o fereastră care conține unul sau mai multe controale. O aplica?ie utilizează o casetă de dialog pentru a solicita utilizatorului pentru intrare necesare pentru a finaliza o comandă. De exemplu, o aplicație care include o comandă pentru a deschide un fișier s-ar afișa o casetă de dialog care include controale în care utilizatorul specifică o calea și numele fișierului.

O casetă de mesaj este o fereastră care afișează o notă, atenție, sau de avertisment pentru utilizator. De exemplu, o casetă de mesaj poate informa utilizatorul despre o problemă aplicarea a întâmpinat în timp ce efectuează o activitate.

Casetele de dialog și casetele de mesaj nu obicei utilizează același set de componente fereastra ca nu o fereastra principală. Cele mai multe au o bară de titlu, un meniu fereastra, o frontieră (non-dimensionarea) și o zonă de client, dar de obicei nu au o bară de meniuri, minimiza și maximizarea butoanele sau barele de defilare. Pentru mai multe informații, consultați Casetele de Dialog.

Index