Fereastra distrugere

În general, cererea trebuie să distrugă toate windows o creează. Ea face acest lucru utilizând funcția DestroyWindow . Când o fereastră este distrus, sistemul ascunde fereastra, dacă aceasta este vizibilă, și apoi elimină orice date interne care asociate cu fereastra. Acest lucru invalidează ghidajul de fereastră, care mai pot fi folosite de aplicare.

O cerere distruge multe dintre windows creează imediat după crearea ei. De exemplu, o cerere de obicei distruge o fereastră de caseta de dialog, de îndată ce cererea a suficient de intrare din partea utilizatorului pentru a continua sa activitate. O cerere în cele din urmă distruge fereastra principală a aplicației (înainte de încheiere).

Înainte de a distruge o fereastră, cererea trebuie să salvați sau elimina orice date asociate cu fereastra, și acesta ar trebui să eliberați orice sistem de resurse alocate pentru fereastra. Dacă cererea nu elibera resursele, sistemul va elibera orice resurse nu eliberați prin aplicarea.

Distruge o fereastră nu afectează clasa fereastra din care este creat fereastra. Nou Ferestre încă pot fi create utilizând această clasă, și orice windows existente din clasa respectivă să continue să func?ioneze. Distruge o fereastră, de asemenea, distruge a ferestrei windows descendent. Funcția DestroyWindow a trimite un mesaj WM_DESTROY prima în fereastra, apoi sa copil windows și windows descendent. În acest fel, toate ferestrele descendent al ferestrei fiind distruse sunt distruse, de asemenea.

O fereastră cu un meniu de fereastra primește un mesaj de WM_CLOSE atunci când utilizatorul face clic pe Închidere. Prin prelucrarea acest mesaj, cererea poate solicita utilizatorului confirmarea înainte de distrugerea fereastra. Dacă utilizatorul confirmă faptul că fereastra trebuie să fie distrus, aplicarea puteți apela funcția DestroyWindow pentru a distruge fereastra.

Dacă fereastra fiind distruse este fereastra activă, ambele active și statele se concentreze sunt transferate la altă fereastră. Fereastra care devine fereastra activă este fereastra următoare, determinate de combinația de taste alt + esc. Fereastra activă nouă apoi determină care fereastra primește se concentreze tastatură.

Index