Stiluri extins

Următoarele stiluri poate fi specificat în parametrul dwExStyle din funcția de CreateWindowEx.

Stil Descriere
WS_EX_ACCEPTFILES Specifică că o fereastră create cu acest stil acceptă drag-drop files.
WS_EX_CONTEXTHELP Include un semn de întrebare în bara de titlu a ferestrei. Când utilizatorul face clic pe semnul de întrebare, modificări cursorul la un semn de întrebare cu un indicator. În cazul în care utilizatorul face clic apoi o fereastră de copil, copilul prime?te un mesaj WM_HELP. Fereastra copil ar trebui să treacă mesajul la regimul de fereastra părinte, care ar trebui să apel funcția WinHelp utilizând comanda HELP_WM_HELP. Aplicarea afișează o fereastră pop-up care conține de obicei ajutor pentru fereastra copil.

WS_EX_CONTEXTHELP nu poate fi utilizat cu stilurile WS_MAXIMIZEBOX sau WS_MINIMIZEBOX.

WS_EX_CONTROLPARENT Permite utilizatorului să navigați printre Ferestre copil a ferestrei utilizând tasta tab.
WS_EX_DLGMODALFRAME Creează o fereastră cu un chenar dublu. Spre deosebire de stilul WS_DLGFRAME, o cerere, de asemenea, posibilitatea să specificați stilul WS_CAPTION pentru a crea o bară de titlu pentru fereastra.
WS_EX_NOPARENTNOTIFY Specifică că o fereastră de copil create cu acest stil nu va trimite mesajul WM_PARENTNOTIFY la fereastra sa mamă atunci când a creat sau distruse.
WS_EX_TOPMOST Specifică că o fereastră create cu acest stil ar trebui introduse windows mai presus de toate non-superior și stați de mai sus le chiar și atunci când fereastra este dezactivat.
WS_EX_TOOLWINDOW Creează o fereastră de instrument; Asta este, o fereastră destinate a fi utilizate ca o bară de instrumente flotantă. O fereastră de instrument are o bară de titlu care este mai mică de o bară de titlu normală, iar titlul ferestrei este redactat utilizând un font mai mici. O fereastră instrument nu apare în bara de activități sau în fereastra care apare atunci când utilizatorul apasă ALT + TAB. Dacă o fereastră instrument are un meniu sistem, pictograma sa nu este afișat pe bara de titlu. Cu toate acestea, se pot afișa meniul sistemului făcând sau tastând alt + spațiu.

Index