BeginDeferWindowPos

Funcția BeginDeferWindowPos alocă memorie pentru o fereastra multiple-poziția structura și întoarce ghidajul a structurii.

 (HDWP BeginDeferWindowPos int  nNumWindows / numărul de windows);
 

Parametrii

nNumWindows
Specifică numărul inițial de windows pentru a stoca informații de poziție. Funcția DeferWindowPos mărește dimensiunea structurii, dacă este necesar.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată identifică multiple-fereastra-structură de pozi?ie. Dacă există suficiente resurse de sistem să se aloce structura, valoarea returnată este NULL. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Multiple-fereastra-pozi?ia structura este o structura internă; o cerere nu se poate accesa direct.

DeferWindowPos umple fereastra multiple-poziția structură cu informații despre poziția țintă pentru una sau mai multe ferestre cale de a fi mutate. Funcția EndDeferWindowPos acceptă mâner pe această structură și repozitioneaza windows utilizând informațiile stocate în structura.

În cazul în care oricare din windows în fereastra multiple-structura pozi?ia au set de pavilion SWP_HIDEWINDOW sau SWP_SHOWWINDOW, nici una dintre ferestrele sunt repoziționat.

Dacă sistemul trebuie să măriți dimensiunea din fereastra multiple-poziția structura dincolo de dimensiunea inițială specificată de parametrul nNumWindows , dar nu pot aloca suficienta memorie să facă acest lucru, sistemul nu fereastra întreaga poziționare secvență (BeginDeferWindowPos, DeferWindowPosși EndDeferWindowPos). Prin specificarea dimensiunea maximă necesare, cererea poate detecta și procesul de eșecul devreme în procesul de.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra Funcții, DeferWindowPos, EndDeferWindowPos, SetWindowPos

Index