Memorie suplimentar fereastra

Sistemul menține o structură de date interne pentru fiecare fereastră. Când treceți în evidență o clasă de Ferestre, o cerere poate specifica un număr de octeți suplimentare de memorie, numit fereastra suplimentare de memorie. Când creați o fereastră de clasa, sistemul alocă și adaugă valoarea specificată de memorie suplimentar fereastra la sfârșitul lui fereastra structură. Cererea poate utiliza această memorie pentru a stoca date specifice fereastra.

Deoarece se alocă memorie suplimentar la heap local sistemului, o cerere ar trebui să utilizați suplimentare fereastra memorie cu cumpătare. Cu sistemul versiunea 4.0 sau ulterioară, funcția RegisterClassEx nu reușește în cazul în care cantitatea de memorie suplimentar fereastra solicitată este mai mare de 40 de octeți. Dacă cererea necesită mai mult de 40 de octeți, el alocă memorie proprie, stoca un indicator de memorie în memoria fereastra suplimentare.

Funcții SetWindowWord și SetWindowLong copiați o valoare de memorie suplimentar. GetWindowWord și GetWindowLong funcții regăsi o valoare de memorie suplimentar. Membru cbWndExtra din structura WNDCLASSEX specifică cantitatea de memorie suplimentar fereastra. O aplicație care nu utilizează memoria trebuie să ini?ializa?i cbWndExtra la zero.

Index