Clasa fundal pensulă

O clasa fundal pensulă pregătește zona client o fereastră pentru desen ulterioare de aplicare. Sistemul utilizează pensula pentru a umple zona de client cu o culoare solidă sau model, scuti toate imaginile anterioare din acea locație indiferent dacă apar?in în fereastra sau nu. Sistemul notifică o fereastră că fond ar fi pictat prin trimiterea mesajului WM_ERASEBKGND la fereastra. Pentru mai multe informații, consultați pensule.

Pentru a asocia o perie de fundal pentru o clasă, creați o pensulă utilizând funcțiile GDI corespunzătoare și asociați ghidajul de pensulă returnate membru hbrBackground din structura WNDCLASSEX.

În loc de crearea pensula, cererea poate hbrBackground membru al setului de una dintre valorile de culoare standard de sistem. Pentru o listă de valori de culoare standard de sistem, consultați SetSysColors.

Pentru a utiliza o culoare de sistem standard, cererea trebuie să crească valoarea background-color de unul. De exemplu, COLOR_BACKGROUND + 1 este culoarea de fundal a sistemului. Alternativ, aveți posibilitatea să utilizați GetSysColorBrush funcție pentru a prelua mânerul de o pensulă care corespunde cu o culoare standard de sistem și apoi specificați ghidajul membru hbrBackground din structura WNDCLASSEX.

Sistemul nu solicita ca o clasă de Ferestre o perie de fundal de clasă. Dacă acest parametru este setat la nul, fereastra trebuie să pictați proprie fundal ori de câte ori le prime?te mesajul WM_ERASEBKGND.

Index