Aplicarea globală clase

O cerere globală clasa este o clasă de fereastra înregistrate de un executabil sau dynamic-link bibliotecă (DLL care este disponibil pentru toate alte module în procesul). De exemplu, DLL dumneavoastră puteți apela funcția RegisterClassEx pentru a înregistra o clasă de ferestre care definește un control particularizat ca o clasă global de aplicare, astfel încât un proces care încarcă DLL poate crea instanțe de control particularizat.

Windows NT: Pentru a crea o clasa care pot fi utilizate în fiecare proces, creați clasa fereastra în DLL și încărcat DLL-ul în fiecare proces. Să se încarce DLL în fiecare proces, adăugați numele său la valoarea AppInit_DLLs în următoarea cheie de registry

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows\\\ NT\CurrentVersion\Windows

Ori de câte ori un proces începe, sistemul încarcă DLL-ul specificat în cadrul procesului nou început înainte de apel funcției sale de punct de intrare. DLL-ul trebuie să se înregistreze clasa în timpul său procedura de initializare și trebuie să specificați stilul CS_GLOBALCLASS. Pentru mai multe informații, consultați Clasa stiluri.

Pentru a elimina o clasă global de aplicare și gratuit depozit asociate cu acesta, utilizați funcția UnregisterClass.

Index