Despre controale statice

Aplicații utilizează adesea controale statică de etichetare alte controale sau pentru a separa un grup de control. Deși statice controalele sunt windows copil, ele nu pot fi selectate. Prin urmare, acestea nu mai primi focalizarea tastaturii și nu poate avea o interfață tastatură. Un control statice care are stilul SS_NOTIFY primește intrare mouse-ul, notificarea fereastra părinte atunci când utilizatorul face clic sau dublu click-uri controlul. Controale statice fac parte din clasa STATICĂ fereastra.

Deși statice controalele pot fi utilizate în suprapus, pop-up, și windows copil, ele sunt proiectate pentru utilizarea în casetele de dialog, în cazul în care sistemul standardizează comportamentul lor. Utilizând controalele statice în afara casetelor de dialog, un dezvoltator de a crește riscul care cererea ar putea să se comporte într-o manieră nestandard. De obicei, un dezvoltator fie utilizează controalele statice în casetele de dialog sau utilizează stilul SS_OWNERDRAW pentru a crea personalizate controale statice.

Pentru mai multe informații despre casete de dialog, consultați Casetele de Dialog. Pentru mai multe informații despre fereastra clase, a se vedea Fereastra clase. Pentru mai multe informații despre fereastra subclassing, a se vedea Fereastra procedurile.

Index