Interfață tastatură pentru o bară de defilare

Un control bară de defilare oferă o interfață tastatură încorporat care permite utilizatorului de a emite cereri de defilare utilizând tastatura; o bară de defilare standard nu. Când un control bară de defilare are focalizarea tastaturii, trimite mesaje WM_HSCROLL și WM_VSCROLL fereastra sa mamă atunci când utilizatorul apasă tastele săgeată. Mesajul de notificare este trimisă împreună cu fiecare mesaj tasta săgeată corespunzătoare a presat utilizatorului. Următoarele sunt tastele săgeată și lor corespunzătoare mesajele de notificare.

Tastă săgeată Mesajul de notificare
în jos SB_LINEDOWN sau SB_LINERIGHT
scop SB_BOTTOM
home SB_TOP
stânga SB_LINEUP sau SB_LINELEFT
pgdn SB_PAGEDOWN sau SB_PAGERIGHT
pgup SB_PAGEUP sau SB_PAGELEFT
dreptul de SB_LINEDOWN sau SB_LINERIGHT
sus SB_LINEUP sau SB_LINELEFT

&Notănbsp; Interfața cu tastatura de un control bară de defilare trimite mesajele de notificare SB_TOP și SB_BOTTOM. Mesajul SB_TOP indică faptul că utilizatorul a atins valoarea de top din zona de defilare. O cerere defilează con?inutul ferestrei în jos, astfel încât partea de sus a obiectului de date este vizibil. Mesajul SB_BOTTOM indică faptul că utilizatorul a atins valoarea de jos a zonei de defilare. În cazul în care o cerere procesează mesajul SB_BOTTOM, defilează con?inutul ferestrei în sus, astfel încât partea de jos a obiectul de date este vizibil.

Dacă doriți o interfață tastatură pentru o bară de defilare standard, puteți crea un-te prin prelucrare mesaj WM_KEYDOWN în dumneavoastră fereastra procedura și apoi efectuarea defilare ac?iunile bazate pe codul virtual-cheie care însoțește mesajul. Pentru informații despre cum să creați o interfață tastatură pentru o bară de defilare, consultați crearea o interfață tastatură pentru o bară de defilare Standard.

Index