EM_SETTEXTMODE

[Acest lucru este documenta?ia preliminare și subiect pentru a schimba].

Editare bogat 2.0 și mai târziu: Trimite un mesaj EM_SETTEXTMODE pentru a seta modul de text sau anula nivel de un control de editare bogat. Mesajul nu reușește în cazul în care controlul conține orice text.

Editare bogat 1.0: Acest mesaj nu este acceptată.

EM_GETUNDONAME wParam = (WPARAM) modul; / / specifică nou text modul lParam = 0; / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

Parametrii

modul
Valoarea wParam. Specifică o combinație de valori de tip de enumerare TEXTMODE . Valorile specificați noile setări pentru controlului text mode și anulare parametrii nivel.

Specificați una din următoarele valori pentru a seta parametrul modul text. Dacă nu specificați o valoare de mod text, text mode rămâne la setarea curentă.
Valoarea Sensul
TM_PLAINTEXT Indica modul text simplu, în care controlul este similar cu un control de editare standard. Pentru mai multe informații despre modul de text simplu, consultați secțiunea următoarele observa?ii.
TM_RICHTEXT Indica modul text îmbogățit, în care controlul are funcționalitate de editare bogat standard. Rich text mode este setarea implicită.

Specificați una din următoarele valori pentru a seta parametrul de nivel de anulare. Dacă nu specificați o valoare de nivel de anulare, nivelul de anulare rămâne la setarea curentă.
Valoarea Sensul
TM_SINGLELEVELUNDO Controlul permite utilizatorului să anulați numai ultima acțiune pe care poate fi anulată.
TM_MULTILEVELUNDO Controlul acceptă mai multe operațiuni de anulare. Aceasta este setarea implicită. Utilizați mesajul EM_SETUNDOLIMIT pentru a seta numărul maxim de ac?iuni de anulare.

Valorile TM_SINGLECODEPAGE și TM_MULTICODEPAGE nu sunt acceptate în prezent.

Valorile întroarse

Dacă mesajul reușește, valoarea returnată este zero.

Dacă mesajul nu reușește, valoarea returnată este nenul.

Observații

În modul de text îmbogățit, un control de editare bogat a funcționalitate de editare bogat standard. Cu toate acestea, în modul de text simplu, comanda este similar cu un control de editare standard.

Controlul trebuie să con?ină nici un text, atunci când primește mesajul EM_SETTEXTMODE. Pentru a asigura there is no text, trimite un mesaj de WM_SETTEXT cu un șir gol ("").

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în richedit.h.

A se vedea, de asemenea

Editare bogat controale prezentare, mesajele de editare bogat, EM_GETTEXTMODE, TEXTMODE, WM_SETTEXT

Index