Interfață standard de tastatură

Sistemul este proiectat să lucreze cu sau fără un mouse sau alt dispozitiv de indicare. Deoarece sistemul oferă o interfață tastatură standard, utilizatorul poate utiliza tastatura pentru a selecta elemente de meniu. Această interfață tastatură nu are nevoie de cod special. O cerere primește un mesaj de comandă dacă utilizatorul selectează un element de meniu prin intermediul tastaturii sau utilizând mouse-ul. Interfața de tastatură standard procesele următoarele taste.

Apăsare de taste Acțiune
Caractere alfabetice Selectează primul element de meniu cu caracterul specificat drept sale cheie de acces. Dacă elementul selectat invocă un meniu, este afișat meniul și primul element este evidențiată. În caz contrar, este ales elementul de meniu.
alt Comută în și din meniu bar modul.
alt + bară de spațiu Afișează meniul fereastra.
introduceți Activează un meniu și selectează primul element de meniu, dacă un element are un meniu asociat. În caz contrar, acest keystroke alege elementul ca în cazul în care utilizatorul eliberat butonul mouse-ului în timp ce a fost selectat elementul.
esc Ie?irile meniul modul.
săgeată la stânga Cicluri la elementul de meniu de nivel superior anterior. Elementele de meniu de nivel superior includ numele meniurilor și din meniul fereastră . Dacă elementul selectat este într-un meniu, coloana anterioară în meniul este selectată sau elementul de meniu de nivel superior anterior este selectată.
săgeată dreapta Funcționează ca tasta săgeată la stânga, cu excepția în direcția opusă. În meniuri, acest keystroke se mută înainte o coloană; atunci când elementul selectat este în coloana din extrema dreaptă, este selectată din meniul următor.
sus sau în jos săgeți Activează un meniu atunci când presat în un nume de meniu. Apăsarea într-un meniu, taste Săgeată sus selectează elementul anterior; apăsare de tastă săgeată în jos selectează elementul următor.

Index