Barele de meniu și meniurile

Un meniu sunt aranjate într-o ierarhie. La nivelul superior al ierarhiei este bara de meniu; meniuri drop jos din bara de meniu, și de la nivelurile inferioare sunt submeniuri. O bară de meniuri este uneori numit un meniu de nivel superior, și meniurile și submeniurile sunt, de asemenea, cunoscut ca meniurile pop-up.

Un element de meniu poate fie efectuează o comandă sau deschiderea unui submeniu. Un element care efectuează o comandă este numit un element de comanda sau o comandă.

Un element din meniul bar aproape întotdeauna se deschide un meniu. Barele de meniuri rar conțin elemente de comandă. Un meniu deschis din bara de meniu picături în jos din bara de meniu și este uneori numit un drop-jos meniu. Când este afișat un drop-jos meniu, este atașat la bara de meniu. Un element de meniu din bara de meniu care se deschide un drop-jos meniu este numit, de asemenea, un nume de meniu.

Numele meniu pe o bară de meniu reprezintă categorii principale de comenzi care oferă o cerere. Selectând un nume de meniu din bara de meniu, de obicei, se deschide un meniu ale cărui elemente de meniu corespunde comenzile dintr-o categorie determinată. De exemplu, o bară de meniu ar putea conține un Fișier meniul Nume, când faceți clic pe utilizatorul, activează un meniu cu elemente de meniu, cum ar fi New, Deschidereși Salvare.

Numai o fereastră pop-up sau suprapus poate conține o bară de meniuri; o fereastră de copil nu poate conține unul. Dacă fereastra are o bară de titlu, sistemul poziții bara de meniu doar sub acesta. O bară de meniuri este întotdeauna vizibil. Un submeniu nu este vizibilă, cu toate acestea, până când utilizatorul selectează un element de meniu care se activează. Pentru mai multe informații despre windows suprapus și pop-up, a se vedea General fereastra stiluri.

Fiecare meniu trebuie să aibă o fereastră de proprietar. Sistemul trimite mesaje de la un meniu proprietarul fereastră atunci când utilizatorul selectează Meniu sau alege un element din meniu. Aceste mesaje sunt descrise în Mesaje utilizate cu meniuri.

Index