MENUEX_TEMPLATE_ITEM

Structura MENUEX_TEMPLATE_ITEM definește un element de meniu într-un șablon de meniul extins. Structura defini?iei aici este explicația nu este prezent în orice fișier de antet standard.

/ / typedef struct {/ / DWORD dwType; 
/ / DWORD dwState; 
/ / UINT uId; 
/ / CUVÂNT bResInfo; 
/ / WCHAR szText [1]; 
/ / / / DWORD dwHelpId; 
/ /} MENUEX_TEMPLATE_ITEM 

 

Membrii

dwType
Tipul de element de meniu. Acest membru poate fi o combinație de valori de tip (începând cu MFT) enumerate cu structura MENUITEMINFO.
dwState
Meniul element de stat. Acest membru poate fi o combinație de valori de stat (începând cu MFS) enumerate cu structura MENUITEMINFO.
uId
Meniul identificator de articol. Aceasta este o cerere-16-bit valoare definită care ocupa la elementul de meniu. Într-o resursă de meniul extins, elementele care deschide meniuri derulante sau submeniuri, precum ?i elementele de comandă poate avea identificatori.
bResInfo
Valoare specifică dacă elementul de meniu este ultimul element din bara de meniu, drop-jos meniu, submeniu, sau șort Meniu și dacă acesta este un articol care deschide un drop-jos meniu sau submeniu. Acest membru poate fi zero sau mai multe din aceste valori:
Valoarea Sensul
0x80 Structura definește ultimul element de meniu în bara de meniu, drop-jos meniu, submeniu, sau meniul de comenzi rapide.
0x01 Structura definește un articol care se deschide un drop-jos meniu sau submeniu. Structuri ulterioare define elemente de meniu în meniul drop-down corespunzătoare sau submeniul.

Pentru 32-bit aplicații, acest membru este un cuvânt; 16-bit cerere, este un OCTET.

szText
Textul elementului de meniu. Acest membru, care este un șir null-terminated Unicode, este aliniat la o limită de cuvânt. Dimensiunea definiția elementul de meniu variază în funcție de lungimea acest șir.
dwHelpId
Identificator de ajutor pentru un drop-jos meniu sau submeniu. Acest membru, care este inclus numai pentru elementele care deschide meniuri derulante sau submeniuri, se află la limita doubleword primul, după membru lungime variabilă szText.

Observații

Un șablon de meniul extins constă dintr-o structură MENUEX_TEMPLATE_HEADER , urmat de unul sau mai multe structuri de MENUEX_TEMPLATE_ITEM adiacente. Structurile MENUEX_TEMPLATE_ITEM , care sunt variabile în lungime, sunt aliniate în limitele doubleword. Pentru a crea un meniu dintr-un șablon de meniul extins în memorie, utilizați funcția LoadMenuIndirect.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.

A se vedea, de asemenea

Meniurile privire de ansamblu, meniul structuri, LoadMenuIndirect, MENUEX_TEMPLATE_HEADER, MENUITEMINFO

Index