Meniul modificări

Mai multe funcții vă permit să modificați un meniu după ce acesta a fost încărcat sau creat. Aceste modificări pot include adăugarea sau eliminarea elementelor de meniu și modificarea existente elementele de meniu.

Pentru a adăuga un element de meniu, utilizați funcția InsertMenuItem . Utilizați funcția SetMenuItemInfo pentru a modifica atributele unui element de meniu existent. Parametrul lpmii puncte la o structură de MENUITEMINFO , care conține atribute noi și specifică care atribute pentru a modifica. Un element de meniu atributele includ sa tip, stat, identificator, submeniul, bitmap, element date, și text.

Funcții mai mari de AppendMenu și InsertMenu , de asemenea, pot fi utilizate pentru a adăuga elemente de meniu, dar noi cereri ar trebui să utilizați InsertMenuItem. Funcția AppendMenu adaugă un element de meniu până la sfârșitul anului un meniu sau submeniu; funcția InsertMenu introduce un element de meniu la o poziție specificată într-un meniu sau submeniu. Ambele funcții permite atributele elementului de meniu să fie precizate, inclusiv dacă elementul de meniu este activat, cu handicap, gri, verificate sau unchecked.

Pentru a modifica aspectul sau atribute de un element de meniu existent, utilizați funcția ModifyMenu . De exemplu, șir de text sau bitmap de un element de meniu poate fi activat, cu handicap, gri, verificate sau unchecked. Funcția ModifyMenu înlocuiește elementul de meniu specificate cu un nou articol.

Pentru a prelua informații despre un element de meniu, utilizați funcția GetMenuItemInfo . Parametrul lpmii puncte la o structură de MENUITEMINFO , care precizează atributele regăsi și primește valorile lor curentă.

Pentru a șterge un element de meniu dintr-un meniu, utilizați funcția DeleteMenu sau RemoveMenu . Dacă elementul fiind elimină este una care se deschide un submeniu, DeleteMenu șterge Submeniu asociate, abandonarea ghidajul de meniu și eliberarea memoriei utilizate de submeniu. Funcția RemoveMenu a șterge un element de meniu, dar dacă elementul se deschide un submeniu, funcția distruge Submeniu sau sa mâner, care să permită Submeniu să fie reutilizate.

Pentru a aspira bara de meniu după o bara de meniuri a fost modificat, utilizați funcția DrawMenuBar . În caz contrar, modificările nu va apărea până când sistemul redesenează fereastra proprietar.

Index