Scris procedura fereastra copil

Ca procedura cadru fereastra, o procedură de fereastra copil MDI utilizează o funcție specială pentru prelucrarea mesajelor în mod implicit. Toate mesajele care nu ocupa de procedura fereastra copil trebuie să fi trecut la funcția de DefMDIChildProc , mai degrabă decât la funcția de DefWindowProc . În plus, unele mesaje fereastra gestionare trebuie transmisă DefMDIChildProc, chiar dacă aplicarea tratează mesajul, pentru ca MDI să funcționeze corect. Următoarele sunt mesaje aplicarea trebuie să treacă de la DefMDIChildProc.

Mesaj Răspuns
WM_CHILDACTIVATE Efectuează activare prelucrare când MDI copil windows sunt de dimensiuni, s-a mutat sau afișate. Acest mesaj trebuie să fi trecut.
WM_GETMINMAXINFO Calculează dimensiunea o MDI copil fereastră maximizată, bazat pe dimensiunea actuală a ferestrei client MDI.
WM_MENUCHAR Trece mesajul în fereastra de cadru MDI.
WM_MOVE Recalculează MDI client bare de defilare, dacă acestea sunt prezente.
WM_SETFOCUS Activează fereastra copil, dacă nu este activă fereastra copil MDI.
WM_SIZE Se efectuează opera?iunile necesare pentru modificarea dimensiunii o fereastră, în special pentru maximizarea sau restabilirea unei ferestre de copil MDI. În caz contrar să treacă acest mesaj la funcția DefMDIChildProc produce rezultate nedorite foarte.
WM_SYSCOMMAND Manipulează comenzile din meniul Fereastră (cunoscut anterior ca sistem): SC_NEXTWINDOW, SC_PREVWINDOW, SC_MOVE, SC_SIZE, și SC_MAXIMIZE.

Index