WM_SYSDEADCHAR

WM_SYSDEADCHAR mesajul este trimis la fereastra cu tastatura se concentreze atunci când un mesaj WM_SYSKEYDOWN este tradus de funcția TranslateMessage . WM_SYSDEADCHAR precizează codul de caracter de un sistem de mort cheie — adică, o cheie mort care este presat în timp ce țineți apăsată tasta alt.

WM_SYSDEADCHAR chCharCode = wParam (TCHAR);    / / caracter codul lKeyData = lParam;              / / cheie date 

 

Parametrii

chCharCode
Valoarea wParam. Precizează codul de caracter generate de sistemul de mort cheie — adică, o cheie mort care este presat în timp ce țineți apăsată tasta alt.
lKeyData
Valoarea lParam. Specifică repeta numărul, codul de scanare, pavilion extins-cheie, contextul codul, anterioare cheie-statul de pavilion și tranziție-statul de pavilion, după cum se arată în tabelul următor.
Valoarea Descriere
0–15 Specifică conta repeta pentru din mesajul curent. Valoarea este numărul de ori keystroke este auto-repetat ca urmare a utilizatorului apăsată tasta. Dacă keystroke este destul de mult, mai multe mesaje sunt trimise. Cu toate acestea, Contele repetate nu este cumulativă.
16–23 Precizează codul de scanare. Valoarea depinde de producătorul de echipament original (OEM).
24 Specifică dacă cheia este o cheie extins, cum ar fi alt dreapta și tastele ctrl care apar pe un enhanced sau 102-tastatură cu 101 taste. Valoarea este 1 dacă este o cheie extinsă; în caz contrar, este 0.
25–28 Rezervate; nu utilizați.
29 Precizează codul de context. Valoarea este 1 dacă tasta alt este deținută în jos în timp ce este apăsat tasta; în caz contrar, valoarea este 0.
30 Specifică statul cheie anterioare. Valoarea este 1 în cazul în care cheia este în jos înainte de mesajul este trimis, sau este 0 în cazul în care cheia este de până.
31 Specifică statul de tranziție. Valoarea este 1 în cazul în care cheia este fiind lansat, sau este 0 în cazul în care cheia este fiind presat.

Valorile întroarse

Cererea trebuie să returnați zero dacă procesele de acest mesaj.

Observații

Pentru enhanced 101 ?i 102-cheie clape, chei extinsă sunt alt dreapta și tastele ctrl în secțiunea principală a tastaturii; ins, del, acasă, end, page up, page down și tastele săgeată în grupuri la stânga minitastatura numerică; și decalajului (/) și introduceți tastele din tastatura numerică. Alte tastaturi poate sprijini pic extins-cheie în parametrul lKeyData.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare de Input tastatură, tastatură intrare mesaje, TranslateMessage, WM_DEADCHAR, WM_SYSKEYDOWN

Index