Sistem și Nonsystem intrarile de la tastatura

Sistemul face o distinc?ie între apăsările de taste sistem și nonsystem intrarile de la tastatura. Sistem de taste produce sistem keystroke mesaje, WM_SYSKEYDOWN și WM_SYSKEYUP. Nonsystem apăsările de taste produce nonsystem keystroke mesaje, WM_KEYDOWN și WM_KEYUP.

Dacă dumneavoastră fereastra procedură trebuie să prelucreze un mesaj sistem de apăsare de tastă, asigurați-vă că după o prelucrare mesajul procedura trece la funcția de DefWindowProc . În caz contrar, toate sistem de opera?iunile care implică tasta alt vor fi dezactivate fereastra care are focalizarea tastaturii. Adică, utilizatorul nu va fi capabil de a accesa fereastra de meniuri sau meniului sistem, sau utilizați alt + esc sau combinația de taste alt + tab pentru a activa o altă fereastră.

Sistem keystroke mesajele sunt în primul rând pentru utilizarea de sistem, mai degrabă decât de o cerere. Sistemul utilizează le furnizează interfața sa clădire-înăuntru claviatură la meniuri și pentru a permite utilizatorului să control care fereastra este activă. Sistem keystroke mesaje sunt generate atunci când tipurile de utilizator o cheie în combinație cu tasta alt sau când tipurile de utilizator ?i nu fereastra are focalizarea tastaturii (de exemplu, atunci când este minimizată aplicația activă). În acest caz, mesajele sunt înregistrate în coada de mesaje asociat cu fereastra activă.

Nonsystem keystroke mesaje sunt pentru uz prin aplicarea windows; funcția DefWindowProc nu face nimic cu ei. O procedură de fereastră poate renunța la orice nonsystem keystroke mesajele care nu are nevoie.

Index