Model de Input tastatură

Sistemul oferă suport de tastatură independente de dispozitiv pentru aplicații prin instalarea unui driver de dispozitiv tastatură corespunzătoare pentru tastatura curentă. Sistemul oferă suport independent de limba tastaturii utilizând configurația tastaturii language-specific selectat de utilizator sau aplicarea. Driverul de dispozitiv tastatură primește scanare coduri de la tastatură, care sunt trimise la structura tastaturii în cazul în care acestea sunt traduse în mesaje și Postat la ferestrele adecvate în cererea dumneavoastră.

Atribuită fiecărei taste pe o tastatură este o valoare unic numit o Scanare cod, un identificator dependente de dispozitiv pentru tasta de pe tastatură. O tastatură generează două coduri de scanare atunci când tipurile de utilizator o cheie-o atunci când utilizatorul apasă tasta și un alt atunci când utilizatorul eliberează cheie.

Driverul de dispozitiv tastatură interpretează un cod de scanare și traduce (hăr?i) it la spre un virtual-cheie code, o valoare de independente de dispozitiv definite de sistem care identifică scopul o cheie. După ce traducerea un cod de scanare, structura tastaturii se creează un mesaj care include codul de scanare, codul virtual-cheie, precum și alte informații despre apăsare de tastă, și apoi locuri mesajul în coada de mesaje de sistem. Sistemul elimină mesajul din coada de așteptare sistem mesaj și posturi it la coada de mesaje de firul corespunzătoare. În cele din urmă, firul de mesaj bucla elimină mesajul și trece la procedura corespunzătoare fereastra de prelucrare. Figura următoare ilustrează modelul de input tastatură.

Index