Crearea de resurse Accelerator-tabel

Creați o resursă accelerator-tabel utilizând instrucțiunea ACCELERATOARE în resurse-definiție a aplicației. Trebuie să asociați un nume sau o resursă identificator tabelul accelerator, de preferin?ă spre deosebire de orice altă resursă. Sistemul utilizează acest identificator pentru a încărca resursa la timpul de execuție.

Fiecare accelerator definiți necesită o intrare separată în tabelul accelerator. În fiecare intrare, definiți taste (un cod de caractere ASCII sau virtual-cheie code) generează accelerator și identificatorul de accelerație. De asemenea, trebuie să specificați dacă taste trebuie utilizate în unele combinație cu alt, shift, sau tastele ctrl. Pentru mai multe informații despre tastele virtuale, consultați Input tastatură.

O apăsare de taste ASCII este specificat anexând caractere ASCII în ghilimele duble fie utilizând valoarea întreagă de caracterul în combinație cu pavilion ASCII. Următoarele exemple arată cum pentru a defini ASCII acceleratoare.

"A", ID_ACCEL1; SHIFT + A 65, ID_ACCEL2, ASCII; SHIFT + A 

 

Apăsarea unei taste virtual-cheie code este specificat diferit în funcție de dacă taste este tasta o alfanumeric sau un non-alfanumerice. Pentru o alfanumerice cheie, cheie literă sau număr, inclus în ghilimele duble, este combinat cu pavilion VIRTKEY. Pentru o tastă non-alfanumerice, virtual-cheie code pentru anumite taste este combinat cu pavilion VIRTKEY. Următoarele exemple arată cum pentru a defini acceleratoare virtual-cheie code.

"a", ID_ACCEL3, VIRTKEY; O (caps-lock pe) sau un VK_INSERT, ID_ACCEL4, VIRTKEY; INTRODUCEȚI cheie 

 

Următorul exemplu arată o resursă accelerator-tabel care definește acceleratoare pentru operațiunile de dosar. Numele resursei esteFileAccel.

FileAccel ACCELERATOARE începe VK_F12, IDM_OPEN, CONTROL, VIRTKEY; CTRL + F12 VK_F4, IDM_CLOSE, ALT, VIRTKEY; ALT + F4 VK_F12, IDM_SAVE, SHIFT, VIRTKEY; SHIFT + F12 VK_F12, IDM_SAVEAS, VIRTKEY; F12 SFÂRȘITUL 

 

Dacă doriți ca utilizatorul să apăsați alt, shift, sau tastele ctrl în unele combinație cu taste accelerator, specificați ALT, SHIFT, și steaguri în definiția accelerator de CONTROL. Următoarele sunt câteva exemple.

"B", ID_ACCEL5, ALT; ALT_SHIFT + B "I", ID_ACCEL6, CONTROL, VIRTKEY; CTRL + I VK_F5, ID_ACCEL7, VIRTKEY DE CONTROL, ALT, CTRL + ALT + F5 

 

În mod implicit, atunci când o cheie de accelera?ie corespunde un element de meniu, sistemul subliniază elementul de meniu. Utilizați pavilion NOINVERT pentru a preveni evidențierea pentru un accelerator individuale. Următorul exemplu arată cum se utilizează pavilion NOINVERT.

VK_DELETE, ID_ACCEL8, VIRTKEY, SHIFT, NOINVERT; SHIFT + DELETE 

 

Pentru a defini acceleratoarele care corespund la elemente de meniu în cererea dumneavoastră, include acceleratoare în textul de elementele de meniu. Următorul exemplu arată cum să includă acceleratoare în elementul de meniu text într-un fișier de definiție resurse.

FilePopup meniul POPUP începe "amp;Fișier"începe MENUITEM"& New..", IDM_NEW MENUITEM" & Open\tCtrl + F12 ", IDM_OPEN MENUITEM" & Close\tAlt + F4 "IDM_CLOSE MENUITEM" & Save\tShift + F12 ", IDM_SAVE MENUITEM" Salvare & ca...\tF12 ", IDM_SAVEAS scop final 

 

Index