Accelerator-masă crearea

Mai multe etape sunt necesare pentru a crea un tabel de accelera?ie pentru o cerere. În primul rând, un compilator de resurse este utilizat pentru a crea resurse accelerator-tabel și pentru a le adăuga la fișier executabil aplicației. La timpul de execuție, funcția LoadAccelerators este utilizat pentru a încărca tabelul accelerator în memorie și de a prelua ghidajul în tabelul accelerator. Acest mâner este trecut la funcția TranslateAccelerator pentru a activa tabelul accelerator.

Un tabel accelerator, de asemenea, pot fi create pentru o cerere de la timpul de execuție prin care trece un array structurilor ACCEL la funcția de CreateAcceleratorTable . Această metodă acceptă acceleratoare definite de utilizator în cerere. Ca funcția de LoadAccelerators , CreateAcceleratorTable întoarce un mâner accelerator-tabel care poate fi trecut la TranslateAccelerator pentru a activa tabelul accelerator.

Sistemul automat distruge accelerator tabele încărcate de LoadAccelerators. Un tabel de accelera?ie creat de CreateAcceleratorTable trebuie să fie distruse înainte de a închide o cerere; în caz contrar, tabelul continuă să existe în memorie după aplicarea s-a închis. Un tabel de accelera?ie este distrus de funcția DestroyAcceleratorTable de asteptare.

Un tabel existent accelerator poate fi copiat ?i modificate. Tabelul accelerator existente este copiat utilizând funcția CopyAcceleratorTable . După ce copia este modificat, un mâner pentru noul tabel accelerator este adus de asteptare CreateAcceleratorTable. În cele din urmă, mâner este trecut la TranslateAccelerator pentru a activa noul tabel.

Index