Atribuirile de taste accelerator

Un cod de caractere ASCII sau de un cod virtual-cheie pot fi utilizate pentru a defini accelerator. Un cod de caractere ASCII face accelerator minuscule. Caracterul de "C" ASCII poate defini accelerator, alt + c, mai degrabă decât alt + c. diferențierea acceleratoare poate, cu toate acestea, fi derutant pentru a utiliza. De exemplu, alt + c accelerator vor fi generate dacă tastei caps lock este în jos sau dacă tasta shift este în jos, dar nu dacă ambele sunt în jos.

De obicei, acceleratoare nu trebuie să fie caz sensibile, astfel încât cele mai multe aplicații utilizează virtual-cheie codes pentru acceleratoare, mai degrabă decât coduri de caractere ASCII.

Evita acceleratoarele care intră în conflict cu o cererea meniul mnemonics, deoarece accelerator suprascrie mnemonicul, care pot confunda utilizatorului. Pentru mai multe informații despre meniul mnemonics, consultați meniuri.

Dacă o cerere definește un accelerator care este, de asemenea, definit în tabelul accelerator sistem, accelerator definite de aplicarea reinterpretează accelerator sistem, dar numai în cadrul aplicării. Evita această practică, cu toate acestea, deoarece se împiedică accelerator sistem rolul standard în interfața cu utilizatorul. Acceleratoare de sistem-wide sunt descrise în lista următoare:

Accelerator Descriere
alt + esc Switch-uri la cererea următoare.
alt + f4 Închide o cerere sau o fereastră.
alt + cratimă Se deschide din meniul fereastră pentru o fereastră document.
alt + print screen Copiază o imagine în ferestrei active pe clipboard.
alt + bară de spațiu Deschide meniul ferestrei pentru fereastra principală a aplicației.
alt + tab Switch-uri la cererea următoare.
ctrl + esc Switch-uri la meniul Start.
ctrl + f4 Închide fereastra de grup sau documentul activ.
f1 Începe aplicației fișierul de ajutor, dacă există unul.
print screen Copiază o imagine pe ecran pe clipboard.
shift + alt + tab Switch-uri pentru a cererii anterioare. Utilizatorul trebuie să apăsați și țineți apăsată tasta alt + shift în timp ce apăsând pe tab.

Index