EM_SETRECT

O cerere trimite un mesaj EM_SETRECT pentru a seta dreptunghiului formatarea unui control de editare cu mai multe linii. Formatare dreptunghiului este dreptunghiului limitare a textului. Dreptunghiul limitare este independent de mărimea fereastra de editare de control. Când comanda editare este creat pentru prima dată, formatare dreptunghiului este aceeași ca zonă client din fereastra de control editare. Utilizând mesaj EM_SETRECT, cererea poate face dreptunghiului formatare mai mari sau mai mici decât fereastra de editare de control.

Acest mesaj este prelucrate numai prin controale de editare cu mai multe linii.

EM_SETRECT wParam = 0;             / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = lprc (LPARAM) (LPRECT);  / / adresa nouă dreptunghi 

 

Parametrii

lprc
Valoarea lParam. Indicatorul pentru a o structura RECT , care specifică dimensiunile dreptunghiului noi.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Mesajul EM_SETRECT cauzează textul controlului Editare pentru a fi rescris. Pentru a modifica dimensiunea dreptunghiului formatare fără redesenarea textul, utilizați mesajul de EM_SETRECTNP.

Dacă comanda Editare nu este o bară de defilare orizontală și formatare dreptunghiului este setat să fie mai mare decât fereastra de control editare, linii de text care depă?esc lă?imea din fereastra de control editare (dar mai mică decât lă?imea dreptunghiului formatare) sunt tăiate în loc de înfășurat.

Dacă comanda Editare conține o bordură, dreptunghiul formatare se reduce cu dimensiunea de frontieră. Dacă vă sunt ajustare dreptunghiului returnate de către un mesaj EM_GETRECT, trebuie să eliminați dimensiunea de frontieră înainte de a utiliza dreptunghiul cu mesajul EM_SETRECT.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_GETRECT, EM_SETRECTNP, RECT

Index