EM_SETLIMITTEXT

O cerere trimite mesajul EM_SETLIMITTEXT pentru a seta limita de text pentru un control de editare. Limita de text este suma maximă de text, în octeți, care poate conține comanda editare. Amintiți-vă că în setul de caractere ANSI, fiecare caracter este un octet, și în setul de caractere Unicode, fiecare caracter este doi octeți.

EM_SETLIMITTEXT wParam = cchMax (WPARAM);  / / new limitele de text, în caractere lParam = 0;         / / nu sunt utilizate, trebuie să fie zero 

 

Parametrii

cchMax
Valoarea wParam. Specifică limita de text noi, cu caractere. Dacă acest parametru este 0, sistemul setează limita maximă de text. Pentru mai multe informații, Vezi observa?iile.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Windows NT: Pentru singur-linie Editare controale, limita de text este 0x7FFFFFFE bytes sau valoarea parametrului wParam , oricare dintre acestea este mai mică. Pentru multiline Editare controale, această valoare este 0xFFFFFFFF octe?i sau valoarea parametrului wParam , oricare dintre acestea este mai mică.

Windows 95 și Windows 98: Pentru singur-linie Editare controale, limita de text este 0x7FFE bytes sau valoarea parametrului wParam , oricare dintre acestea este mai mică. Pentru multiline Editare controale, această valoare este fie 0xFFFF octe?i sau valoarea parametrului wParam , oricare dintre acestea este mai mică.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_GETLIMITTEXT

Index