EM_SETHANDLE

O cerere de a trimite un mesaj EM_SETHANDLE pentru a seta ghidajul de memorie care va fi utilizat de un control de editare cu mai multe linii.

EM_SETHANDLE wParam = hloc (WPARAM) (HLOCAL); / / ocupa de memorie tampon lParam = 0;           / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

hloc
Valoarea wParam. Ocupa în memoria comanda Editare utilizează pentru a stoca text afișat curent în loc de alocare memorie proprie. Dacă este necesar, controlul reallocates această memorie.

Valorile întroarse

Acest mesaj nu întoarce o valoare.

Observații

Înainte de a o cerere stabilește un nou memorie mâner, acesta ar trebui să trimită un mesaj EM_GETHANDLE pentru a prelua ghidajul de curent buffer de memorie și ar trebui să gratuit că memoria.

Un control de editare reallocates automat tampon dat ori de câte ori este nevoie de spațiu suplimentar pentru text, sau se elimină suficient de text, astfel încât nu mai este necesar spa?iu suplimentar.

Trimite un mesaj EM_SETHANDLE gole?te tampon de anulare (EM_CANUNDO returnează zero) ?i cu drapelul modificarea interne (EM_GETMODIFY returnează zero). În fereastra de editare de control este rescris.

O cerere poate trimite acest mesaj de la un control de editare cu mai multe linii din caseta de dialog numai în cazul în care le-a creat o casetă de dialog cu stil DS_LOCALEDIT setată.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Neacceptat.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_CANUNDO, EM_GETHANDLE, EM_GETMODIFY

Index