EM_LINELENGTH

O cerere de a trimite un mesaj EM_LINELENGTH pentru a prelua lungimea de linie, cu caractere, într-un control de editare.

EM_LINELENGTH wParam = ich (WPARAM);  / / caracter index lParam = 0;             / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

ich
Valoarea wParam. Specifică indicele de caractere de un caracter în linia a căror lungime este pentru a fi adus atunci când EM_LINELENGTH este trimis la un control de editare cu mai multe linii. Dacă acest parametru este –1, mesajul întoarce numărul de caractere neselectată pe liniile care conțin caracterele selectate. De exemplu, dacă selecția extins al patrulea caracterul de o linie prin caracterul opta la capătul liniei următoare, valoarea returnată ar fi 10 (trei caractere pe prima linie) și șapte pe următoarea.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este lungimea, în caractere, liniei specificat de parametrul ich când este trimis un mesaj EM_LINELENGTH la un multiline de control de editare. Valoarea returnată este lungimea, cu caractere, textul din control editare atunci când un mesaj EM_LINELENGTH este trimis la un singur-linie Editare control.

Observații

Utilizarea mesajul EM_LINEINDEX pentru a prelua un index de caractere pentru un număr dat de linie în multiline un control de editare.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, Editare mesaje de Control, EM_LINEINDEX

Index