WS_TABSTOP stilul

Tasta tab și shift + tab chei au nici un efect când controalele din caseta de dialog nu au stilul WS_TABSTOP. Sistemul pare pentru acest stil ca aceasta caută pentru controlul următoare în caseta de dialog pentru a primi focalizarea intrare.

Atunci când utilizatorul apasă tab sau shift + tab, sistemul prima determină dacă controlul având accentul intrare prelucrează aceste taste. Controlul trimite un mesaj WM_GETDLGCODE , și dacă controlul întoarce DLGC_WANTTAB, sistemul trece tastele de control. În caz contrar, sistemul utilizează funcția GetNextDlgTabItem pentru a găsi următorul control care este vizibilă, nu a fost dezactivat, și care are stilul WS_TABSTOP. Căutarea începe cu controlul în prezent având accentul intrare și veniturile în ordinea în care controalele au fost create — adică, ordinea în care acestea sunt definite în șablonul de caseta de dialog. Când sistemul localizează un control având caracteristicile cerute, sistemul se mută accentul intrare la acesta.

O cerere, de asemenea, puteți utiliza GetNextDlgTabItem pentru a localiza controale având stilul WS_TABSTOP. Funcția preia ghidajul fereastra de comanda următoare sau anterioară cu stilul WS_TABSTOP fără deplasarea focalizării intrare.

Index