Proprietarul fereastra

Majoritatea casetelor de dialog au o fereastră de proprietarul (sau mai simplu, un proprietar). Când se creează caseta de dialog, aplicarea seturi proprietarul specificând proprietarului fereastra mâner. Sistemul utilizează proprietar pentru a determina poziția casetei de dialog în ordinea Z, astfel încât caseta de dialog este întotdeauna pozi?ionată deasupra proprietarul său. De asemenea, sistemul pot trimite mesaje către procedura fereastra proprietarului, notificarea de evenimente în caseta de dialog.

Sistemul automat ascunde sau distruge caseta de dialog, ori de câte ori este ascuns sau distruse. Acest lucru înseamnă procedura caseta de dialog necesită nici o transformare speciale pentru a detecta schimbări în statul de fereastra proprietar.

Deoarece caseta de dialog tipic este utilizat în conjuncție cu o comandă la un meniu, fereastra de proprietar este, de obicei fereastra care conține meniul. Deși este posibil să creați o casetă de dialog care are nici un proprietar, nu este recomandat. De exemplu, atunci când o casetă de modal dialog a nu proprietar, sistemul nu dezactivați orice aplicării celorlalte ferestre și a permite utilizatorului să continue să efectueze lucrări în celelalte ferestre, învingându-scop din caseta de dialog modale.

Atunci când o casetă de dialog fără mod are nici un proprietar, sistemul ascunde nici distruge caseta de dialog atunci când alte ferestre în cerere sunt ascunse sau distruse. Deși acest lucru nu învinge scopul caseta de dialog fără mod, este nevoie ca cererea să efectueze prelucrarea speciale pentru a se asigura caseta de dialog este ascuns și distruse la momente potrivite.

Index