GetFileTitle

GetFileTitle funcția întoarce numele fișierului identificate de parametrul lpszFile.

(GetFileTitle scurt)  LPCTSTR  lpszFile, / / indicatorul la calea completă și numele de fișier pentru fișierulLPTSTRlpszTitle, / / indicatorul de care primește filenameWORDcbBuf / / lungime tampon);
 

Parametrii

lpszFile
Indicatorul de numele și locația unui fișier.
lpszTitle
Indicatorul pentru a o tampon în care funcția este de a copia numele fișierului.
cbBuf
Specifică lungimea, caractere, de tampon a subliniat de parametrul lpszTitle.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este zero.

Dacă numele fișierului este nevalid, valoarea returnată este un număr negativ.

Dacă zona tampon a subliniat de parametrul lpszTitle este prea mică, valoarea returnată este un întreg pozitiv care specifică dimensiunea necesară tampon, în octeți (ANSI versiunea) sau 16-bit caractere (versiunea Unicode). Dimensiune tampon necesare include caracterul null care.

Observații

GetFileTitle funcția întoarce o valoare de eroare dacă tampon a subliniat de parametrul lpszFile conține următoarele elemente:

Pentru a obține mărimea tampon necesare pentru numele unui fișier, apela funcția cu lpszTitle setată la nul și cbBuf setate la zero. Funcția va întoarce dimensiunea cerută.

GetFileTitle întoarce șirul care sistemul ar folosi pentru a afișa numele fișierului pentru utilizator. Numele afișat include o extensie numai în cazul în care este utilizatorului preferință pentru afișarea fișierelor. Acest lucru înseamnă că string-ul întors poate nu exact identifica fișierul dacă este utilizat în apelurile pentru fișierul sistem funcții.

Dacă zona-tampon lpszTitle este prea mică, GetFileTitle întoarce dimensiunea trebuie să de?ină ?i numele afișat. Nu există nici o legătură garantat între dimensiunea cerută și caractere specificat inițial în zona-tampon lpszFile . În transferabilitatea 16-bit Ferestre-bază cerere pentru Win32, aveți nevoie pentru a actualiza orice cod care se bazează pe astfel de comportament în versiunile anterioare ale sistemului. Cazul cel mai frecvent este codul care solicită în mod deliberat GetFileTitle cu lpszTitle setată la set NULL și cbBuf la zero, și apoi utilizează valoarea returnată ca un index în șirul de lpszFile . Această tehnică nu mai este acceptat. Puteți de obicei obține rezultate similare (și performanțe superioare) cu run-time biblioteci funcții cum ar fi strrchr, wcsrchrși _mbsrchr.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Import Biblioteca:Utilizarea comdlg32.lib.
Unicode:Pus în aplicare ca Unicode și ANSI versiuni Windows NT.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog Box biblioteca prezentare generală, funcții comune de caseta de Dialog, GetOpenFileName, GetSaveFileName