Deschideți și salvați în caseta de Dialog Particularizare

Aveți posibilitatea să particularizați o casetă de dialog Deschidere sau Salvare ca oferind un cârlig, un șablon particularizat, sau ambele. Cu toate acestea, Explorer-stil stil vechi versiunile din casetele de dialog diferă în utilizarea lor de șabloane particularizate și cârlig procedurile.

Pentru informații despre particularizarea o casetă de dialog Explorer-stil, a se vedea -Explorer-Style cârlig procedurile, Explorer-stil particularizat șabloaneși Explorer-stil Control identificatori. Pentru informații despre particularizarea o casetă de dialog stil vechi, consultați Personalizarea casetele de Dialog stil vechi.

Următorul tabel rezumă diferențele dintre două stiluri.

Personalizare Descriere
Explorer-stil
Procedura de cârlig
Procedura cârlig primește mesajele de notificare trimise în comun caseta de dialog și mesaje pentru orice controale suplimentare pe care ați definit-specificând un șablon de dialog copil. Procedura cârlig nu primesc mesaje pentru controalele standard din caseta de dialog implicită.
Explorer-stil
Șablonul particularizat
Sistemul utilizează șablonul particularizat pentru a crea o casetă de dialog copil. Șablonul poate defini controale suplimentare, și specificați locația cluster-ului de controalele standard. Șablonul particularizate nu înlocuiesc șablonul implicit.
Stil vechi
Procedura de cârlig
Procedura cârlig primește toate mesajele trimise la caseta de dialog, inclusiv mesaje pentru controalele standard și orice controale particularizate. Procedura cârlig primește, de asemenea, înregistrate mesajele trimise din caseta de dialog comune.
Stil vechi
Șablonul particularizat
Șablonul particularizată înlocuiește șablonul implicit. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în FILEOPEN.DLG Fișier.

Titlul implicit atât pentru Explorer-stil și casetele de dialog stil vechi este "Deschise" sau "Salvare ca". Pentru a modifica titlul, specificați titlul nou membru lpstrTitle din structura OPENFILENAME.