Particularizarea caseta de Dialog imprimare

Puteți furniza un șablon particularizat pentru caseta de dialog tipărire , de exemplu, dacă doriți să includeți controale suplimentare care sunt unice pentru cererea dumneavoastră. Funcția de PrintDlg utilizează șablonul particularizat în loc de șablonul implicit.

    Pentru a oferi un șablon particularizat pentru caseta de dialog Imprimare
  1. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în PRNSETUP.DLG fișier. Identificatori de control utilizate în șablonul implicit Print dialog sunt definite în DLGS.Fișier H.
  2. Utilizarea structura PRINTDLG , pentru a permite șablon după cum urmează:

Furnizați o procedură de cârlig PrintHookProc pentru caseta de dialog Imprimare . Procedura cârlig poate procesa mesajele trimise la caseta de dialog. Acesta poate, de asemenea, trimite mesaje în caseta de dialog. Dacă utilizați un șablon particularizat pentru a defini controale suplimentare, trebuie să furnizați o procedură cârlig în procesul de intrare pentru dumneavoastră controale.

    Pentru a permite o procedură cârlig pentru caseta de dialog Imprimare
  1. Setați pavilion PD_ENABLEPRINTHOOK membru steaguri de structura PRINTDLG.
  2. Specificați adresa procedura cârlig membru lpfnPrintHook.

După prelucrare mesajul său WM_INITDIALOG , procedura de caseta de dialog a trimite un mesaj WM_INITDIALOG la regimul cârlig. Parametrul lParam acestui mesaj este un indicator de structura PRINTDLG folosite pentru a initializa caseta de dialog.

Index