Comune Dialog Box inițializare steaguri

Utilizați steaguri de inițializare pentru a modifica comportamentul și apariția o casetă de dialog comune. Inițializare sunt valorile pe care setați membru steaguri de structura utilizate pentru a crea caseta de dialog. Utilizați semnalizările pentru a specifica care controalele din caseta de dialog primi valorile inițiale, pentru a dezactiva controalele selectate, precum și pentru a modifica intervalul de valori utilizatorul poate seta cu controalele. Utilizați, de asemenea, steagurile pentru a permite cârlig procedurile și șabloane particularizate pentru casetele de dialog.

De exemplu, setați valoarea CF_EFFECTS membru steaguri de structura CHOOSEFONT directă, caseta de dialog Font pentru a afișa un set de controale. Aceste controale lasă utilizatorul alege culoarea fontului logică, precum și posibilitatea de a utiliza text-tăiat și subliniere efecte.

Valorile de pavilion inițializare sunt unice pentru fiecare casetă de dialog comune și sunt descrise în detaliu cu structurile care le corespund.

Index