Particularizarea căutare sau caseta de Dialog înlocuire

Pentru a particulariza o casetă de dialog Căutare sau Înlocuire , utilizați oricare dintre metodele următoare:

Când creați o casetă de dialog Căutare sau Înlocuire , puteți seta steaguri membru steaguri de structura FINDREPLACE pentru a ascunde sau dezactiva oricare dintre controalele opțiunea căutare. De exemplu, aveți posibilitatea să setați pavilion FR_NOMATCHCASE pentru a dezactiva caseta de selectare Potrivire litere sau setați pavilion FR_HIDEMATCHCASE pentru a ascunde.

Puteți furniza un șablon particularizat pentru o casetă de dialog Căutare sau Înlocuire , de exemplu, dacă doriți să includeți controale suplimentare care sunt unice pentru cererea dumneavoastră. FindText și ReplaceText funcții utilizează șablonul particularizat în loc de șablonul implicit.

    Pentru a oferi un șablon particularizat pentru o casetă de dialog Găsire sau înlocuire
  1. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în FINDTEXT.DLG fișier. Identificatori de control utilizate în implicit găsi sau înlocui dialog șablon sunt definite în DLGS.Fișier H.
  2. Utilizarea structura FINDREPLACE , pentru a permite șablon după cum urmează:

Furnizați o procedură de cârlig FRHookProc pentru o casetă de dialog Căutare sau Înlocuire . Procedura cârlig poate procesa mesajele trimise la caseta de dialog. Dacă utilizați un șablon particularizat pentru a defini controale suplimentare, trebuie să furnizați o procedură cârlig în procesul de intrare pentru dumneavoastră controale.

    Pentru a permite o procedură cârlig pentru o casetă de dialog Găsire sau înlocuire
  1. Setați pavilion FR_ENABLEHOOK membru steaguri de structura FINDREPLACE.
  2. Specificați adresa procedura cârlig membru lpfnHook.

După prelucrare mesajul său WM_INITDIALOG , procedura de caseta de dialog a trimite un mesaj WM_INITDIALOG la regimul cârlig. Parametrul lParam acestui mesaj este un indicator de structura FINDREPLACE folosite pentru a initializa caseta de dialog.

Dacă procedura cârlig întoarce FALSE ca răspuns la mesajul WM_INITDIALOG, va fi indicat în caseta de dialog nu excepția cazului în care procedura cârlig displays it. Pentru a face acest lucru, primul efectua orice alte opera?iuni de vopsea, și apoi de apel ShowWindow și UpdateWindow funcții. Următorul cod oferă un exemplu

/ / Ne-am întors FALSE în răspuns la WM_INITDIALOG. 
/ / Ne-am efectuat orice alte opera?iuni de vopsea. 
/ / Acum vom afișa caseta de dialog. 
ShowWindow (hDlg, SW_SHOWNORMAL); 
UpdateWindow(hDlg) 

 

Index