Particularizarea caseta de Dialog Font

Puteți furniza un șablon particularizat pentru caseta de dialog Font , de exemplu, dacă doriți să includeți controale suplimentare care sunt unice pentru cererea dumneavoastră. Funcția de ChooseFont utilizează șablonul particularizat în loc de șablonul implicit.

    Pentru a oferi un șablon particularizat pentru caseta de dialog Font
  1. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în FONTUL.DLG fișier. Identificatori de control utilizate în șablonul de dialog Font implicit sunt definite în DLGS.Fișier H.
  2. Utilizarea structura CHOOSEFONT , pentru a permite șablon după cum urmează:

Furnizați o procedură de cârlig CFHookProc pentru caseta de dialog Font . Procedura cârlig poate procesa mesajele trimise la caseta de dialog. Acesta poate, de asemenea, trimite mesaje în caseta de dialog. Dacă utilizați un șablon particularizat pentru a defini controale suplimentare, trebuie să furnizați o procedură cârlig în procesul de intrare pentru dumneavoastră controale.

    Pentru a permite o procedură cârlig pentru caseta de dialog Font
  1. Setați pavilion CF_ENABLEHOOK membru steaguri de structura CHOOSEFONT.
  2. Specificați adresa procedura cârlig membru lpfnHook.

După prelucrare mesajul său WM_INITDIALOG , procedura de caseta de dialog a trimite un mesaj WM_INITDIALOG la regimul cârlig. Parametrul lParam acestui mesaj este un indicator de structura CHOOSEFONT folosite pentru a initializa caseta de dialog.

Procedura cârlig pot trimite mesaje WM_CHOOSEFONT_GETLOGFONT, WM_CHOOSEFONT_SETLOGFONTși WM_CHOOSEFONT_SETFLAGS caseta de dialog pentru a obține și stabilește valorile curente și steagurile din caseta de dialog.

Index